Pasta z wątróbki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

    30 dag
  • śmietana

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

  • ser żółty

    4 (ostry)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę smażymy i razem z serem mielimy w maszynce. Mieszamy wszystko ze śmietaną i doprawiamy sola i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat