Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarożku i szynki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaroiżek z ziołami 200 g
szynka konserwowa 5 plastrók
szczypiorek
rzodkiewka 2-3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarożku i szynki

szynkę konserwową kroimy w paseczki, rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce do jarzyn na dużych oczkach. Do miseczki przekładamy serek, dodajemy pokrojoną szynkę oraz startą rzodkiewkę i dokładnie mieszamy, pastę posypujemy szczypiorkiem. W sam raz na lekkie śniadanie,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 25.03.2013 18:53
zdrowe śniadanko
Megg 25.03.2013 18:35
pyszna pasta, polecam!!!
miki47 25.03.2013 18:25
bardzo smakowicie
adelajda 25.03.2013 18:23
lubię pasty !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak