Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z bazylią

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kiszone 1 sztuka
bazylia świeża 1/2 pęczek
majonez 1 łyżeczka
sól 1/4 łyżeczka
pieprz 1/8 łyżeczka
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 3 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z bazylią

Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy. Jajka na twardo ścieramy na tarce na drobnych oczkach. Ogórki kroimy w drobną kostkę. Umytą i osuszoną bazylię siekamy. Dodajemy majonez i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 25.12.2013 22:25
mmm jak dla mnie idealna :)
Rafał10 19.09.2012 08:42
Mniam!!
Andysz 19.09.2012 07:56
pycha;)
K&J 18.09.2012 21:24
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak