Doradca Smaku logoandPrymat logo
ŚWIĘTA tuż, tuż! Zobacz porady kulinarne. SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka pognieść widelcem i połączyć z majonezem i drobno posiekanym jajkiem. Następnie dodać drobno posiekanego selera i szczypiorek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kekerboom 27.05.2012 19:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak