Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 łyżka
  • jajko ugotowane na twardo

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Pasta z tuńczyka

Tuńczyka pognieść widelcem i połączyć z majonezem i drobno posiekanym jajkiem. Następnie dodać drobno posiekanego selera i szczypiorek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Kekerboom 27.05.2012 19:16
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat