pasta z soczewicy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • soczewica

    1 szklanka
  • marchew

    2 szt.
  • pietruszka

    1 szt
  • seler

    1/2 małego
  • sól do smaku

  • Czosnek suszony Prymat

  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Soczewicę namoczyć na noc, ugotować do miękkości .Warzywa gotujemy z odrobiną soli.Wszystkie składniki zmiksować na gładka masę.Doprawić solą,pieprzem i czosnkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ElizaT 20.06.2012 23:22
interesujące
Tomek14 18.05.2011 18:40
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat