pasta z serka topionego ze szprotkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiony

    3 szt
  • cebula

    1 szt
  • szczypiorek usiekany

    1 pęczek
  • sok z cytryny

  • szprotki

    1 (w oleju)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser ucieramy i łączymy go z roztartymi szprotkami z olejem,dodajemy posiekaną cebulę i szczypiorek,skrapiamy sokiem z cytryny i wszystko dokładnie mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 17.06.2011 19:54
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat