pasta z serka topionego ze szprotkami

pasta z serka topionego ze szprotkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiony

    3 szt
  • cebula

    1 szt
  • szczypiorek usiekany

    1 pęczek
  • sok z cytryny

  • szprotki

    1 (w oleju)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta z serka topionego ze szprotkami

Ser ucieramy i łączymy go z roztartymi szprotkami z olejem,dodajemy posiekaną cebulę i szczypiorek,skrapiamy sokiem z cytryny i wszystko dokładnie mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Krystyna32 17.06.2011 19:54
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat