Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sardynek do pieczywa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
sardynki z puszki 1 puszka
papryka czerwona 1/2 szt
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sardynek do pieczywa

Jajka ugotować na twardo, obrać i drobno posiekać. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Sardynki rozdrobnić widelcem z pastą pomidorowo-czosnkową. Wszystkie składniki razem wymieszać, doprawić do smaku pieprzem oraz solą. Gotową pastę podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 23.04.2015 12:13
smaczny dodatek do chleba
JOANNA16 23.04.2015 09:51
lubię takie pasty))
zabcia117 21.04.2015 06:50
Świetny pomysł!
gusia1000 20.04.2015 23:10
na pewno jest dobra.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak