Pasta z rzodkiewką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    20 dag
  • rzodkiewka

    10 dag
  • szczypiorek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg ucieramy, dodajemy rzodkiewki starte na grubej tarce, posiekany szczypiorek. Całość doprawiamy do smaku, dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
anna186 20.11.2011 20:10
fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat