Pasta z pstrąga

Pasta z pstrąga

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Jedna z najsmaczniejszych past na kanapki. Prosta i szybka w przygotowaniu.
smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki:

  • wędzony pstrąg

    1 sztuka
  • jajka

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • majonez

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy.

Cebulę obieramy, kroimy na kawałki.
Mięso pstrąga oddzielamy od ości.
Wszystkie składniki mielimy w maszynce, mieszamy z majonezem i musztardą.

R'n'G Kitchen
W przepisie użyliśmy musztardy curry

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat