Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z pstrąga

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.
Jedna z najsmaczniejszych past na kanapki. Prosta i szybka w przygotowaniu.

Składniki:

Składniki:

wędzony pstrąg 1 sztuka
jajko 2 sztuki
cebula 1 sztuka
majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka

Porada

W przepisie użyliśmy musztardy curry

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z pstrąga

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy.

Cebulę obieramy, kroimy na kawałki.
Mięso pstrąga oddzielamy od ości.
Wszystkie składniki mielimy w maszynce, mieszamy z majonezem i musztardą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak