Pasta z makreli z jajkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

  • szczypiorek

  • cebula biała

    1/2
  • serek naturalny

  • sól

  • pieprz

  • majonez

    2-3 łyżki
  • jaja na twardo

    3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę oddzielamy od ości, wrzucamy do miseczki. Jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy. Wszystko dodajemy do makreli i rozgniatamy widelcem, dodajemy majonez i serek naturalny, tak aby uzyskać konsystencję pasty. Całość przyprawiamy do smaku. Smacznego:)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
halina17 02.10.2013 13:07
Smaczna pasta z makreli.
Ela_K 02.10.2013 12:58
super pasta do chlebka
AZgotuj 02.10.2013 11:52
świetny przepis!
mic 02.10.2013 11:48
i mamy swietne sniadanie lub kolacje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat