Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z jajkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona
szczypiorek
cebula biała 1/2
serek naturalny
sól
pieprz
majonez 2-3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z jajkami

Makrelę oddzielamy od ości, wrzucamy do miseczki. Jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy. Wszystko dodajemy do makreli i rozgniatamy widelcem, dodajemy majonez i serek naturalny, tak aby uzyskać konsystencję pasty. Całość przyprawiamy do smaku. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 02.10.2013 13:07
Smaczna pasta z makreli.
Ela_K 02.10.2013 12:58
super pasta do chlebka
AZgotuj 02.10.2013 11:52
świetny przepis!
mic 02.10.2013 11:48
i mamy swietne sniadanie lub kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak