Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i jajek

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 2
jajko 2
cebula 1
sól
pieprz
cytryna 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i jajek

Kroki postępowania

1
Makrelę obrać z ości, jajka ugotować na twardo. Wrzucić do rozdrabniacza. Dodać cebulę,pieprz i sól.
Krok 1 - Pasta z makreli i jajek foto
2
Miksować. Dodać sok z cytryny i wymieszać.
Krok 2 - Pasta z makreli i jajek foto
3
Podawać z chlebem.
Krok 3 - Pasta z makreli i jajek foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 02.01.2014 23:04
uwielbiam takie smarowidła kanapkowe
Kuchenka 10.10.2013 10:24
uwielbiam takie pasty
marianp20 10.10.2013 07:51
też taką robię
Jadwiga/Jaga85 09.10.2013 22:31
super przepis!
mufinka79 09.10.2013 20:49
Bardzo lubię taką pastę na pieczywo :)
Andrzej8 09.10.2013 20:14
super sprawa na kanapeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak