Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i białego sera

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1szt
ser biały 200 g
jajko ugotowane na twardo 2 szt
ogórki kiszone 3 szt
majonez 1 łyżka
szczypior
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i białego sera

Makrelę obrać ze skóry, pozbawić ości i podzielić na mniejsze kawałki. Ser biały rozgnieść widelcem. Ugotowane jaja obrać, pokroić w kostkę. Cebulę oraz ogórki również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć razem i dodać majonez oraz doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 03.02.2013 20:21
pyszna
kasiaw 03.02.2013 20:03
bardzo smaczne
jordi 03.02.2013 19:59
ciekawa mozaika!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak