pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 szt
  • marchewka

    1-2 szt
  • pietruszka zielona

    1 pęczek
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę czyścimy z ości , wyciągamy mięso .marchew zetrzeć na tarce o małych oczkach,pietruszkę posiekać.Wszystkie składniki razem wymieszać i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 22.06.2012 14:31
pycha
marzencia2007 20.07.2011 12:07
z marchewką jeszcze nie jadłam
anoosia 15.06.2011 14:24
uwielbiam na kanapkę
motomaniak 18.05.2011 17:03
pysznie wyglada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat