pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    2 szt
  • cebula biała

    1 szt
  • majonez

    - -
  • pieprz, sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

makrelę oczyścić ze skóry i z ości, cebulę pokroić na drobną kosteczkę, makrelę połączyć z cebulą doprawić do smaku i wymieszać dokładnie z majonezem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KasiaK90 27.10.2011 12:59
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat