Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 2 sztuki
jajko 3 sztuki
kapary 3 łyżki
ogórki kiszone 2 sztuki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
majonez 3 łyżki
szczypiorek do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Między czasie rybę dokładnie oddzielany od ości i skóry. Szczypiorek drobno siekamy. Ogórki kroimy w drobną kostkę.
Makrelę przekładamy do miski. Dodajemy do niej szczypiorek, ogórki, kapary, majonez oraz rozkruszone żółtka oraz pokrojone z kosteczkę białko. Całość mieszamy, ewentualnie doprawiając do smaku. Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzut 18.12.2016 16:57
Pyszna pasta
Wafelek2601 16.12.2016 12:40
Bardzo smaczna
Małgorzata92 16.12.2016 11:09
Uwielbiam :)
gosia56 16.12.2016 10:47
super zjadłaby m taką;)
Madzai 16.12.2016 10:31
Moje smaki :)
pestka 16.12.2016 09:55
wygląda bardzo smacznie
MonikaW 16.12.2016 09:49
PYSZNIE :)
Ola1984 16.12.2016 08:55
Uwielbiam pasty rybne :)
gusia1000 15.12.2016 23:18
Na pewno dobra.
Stenka 15.12.2016 20:46
taką lubię
Konczi 15.12.2016 17:38
Lubię takie pasty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak