Pasta z makreli

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 szt
  • ser biały

    200 g
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę drobno pokroić. Makrelę oddzielić od ości. Wymieszać rybę z serem dokładnie i dodać cebulę i pieprz do smaku, smarować chleb pastą

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adamorek 01.06.2012 23:50
smaczne
tomek18 09.01.2012 10:25
lubię
Gosia40 27.02.2011 10:49
Robię podobną pastę i jest bardzo smaczna:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat