Pasta z kiełbasy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    200 g
  • korniszony

    50 g
  • majonez

    100 g
  • szczypior

    1 łyżka
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z kiełbasy zdjąć skórę. Mięso zmielić, korniszony posiekać. Zmieloną kiełbasę utrzeć z majonezem, wymieszać z korniszonami i szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
forgielka 12.04.2011 08:59
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat