pasta z jajek i oliwek

pasta z jajek i oliwek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwki zielone

    10 szt.
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • majonez tradycyjny

    2 łyzki
  • jaja na twardo

    4 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać i zetrzeć na tarce. Włożyć do miski i dodać pokrojone oliwki, sól,pieprz i majonez. Wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Zoso

29.12.2011 18:15
smaczna pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat