Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z dorsza ze szczypiorkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dorsz 500 gram wędzonego
jajko 2-3 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
ser żółty 150 gram
majonez 5-7 łyżek
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku
czubrica czerwona do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z dorsza ze szczypiorkiem

Jajka ugotować na twardo i pozostawić do wystygnięcia. Dorsza wędzonego obrać ze skórki i oddzielić od ości. Dodać posiekany szczypiorek. Ser żółty zetrzeć na tarce i doda do ryby. Jajka obrać i pokroić w kostkę albo rozgnieść widelcem. Do całości dodać majonez i przyprawy. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 24.07.2015 11:45
fajna pasta
paula191919 05.07.2015 09:03
uwielbiam wszystkie pasty!
Wafelek2601 27.06.2015 09:16
bardzo dobra pasta
halina17 26.06.2015 22:43
Dobra sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak