Pasta z bryndzą i serkiem mascarpone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndzy

    150 g
  • serka mascarpone

    50 g
  • ząbek czosnku

  • świeży szczypiorek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sery rozdrobnić w misce, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, drobno posiekany szczypiorek, doprawić solą i pieprzem, dodać jogurt i dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ilka_86 18.12.2011 10:37
super
kate.500 16.09.2011 10:41
smacznosc
Natalia/tubisiek 03.06.2011 21:39
fajny, podoba mi się :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat