Pasta twarogowo-szynkowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    10 dag
  • masło

    1 łyżeczka
  • szynka

    10 dag
  • ser żółty

    5 dag
  • śmietana

    2 łyżki
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło ucieramy na gładką masę, mieszamy ze śmietaną, dodajemy zmieloną szynkę, starty na tarce ser żółty. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat