Pasta Twarogowa z ziołami

Pasta Twarogowa z ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • śmietana

    20 ml
  • sól

    1 szczypta
  • majeranek

    1 szczypta
  • czarmuszka

    1 szczypta
  • kminek

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

twaróg rozgnieść ze śmietaną posolić popieprzyć dodać zioła i wymieszać

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Małgorzata106

08.07.2011 20:02
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat