Pasta Twarogowa z ziołami

Pasta Twarogowa z ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • śmietana

    20 ml
  • sól

    1 szczypta
  • majeranek

    1 szczypta
  • czarmuszka

    1 szczypta
  • kminek

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta Twarogowa z ziołami

twaróg rozgnieść ze śmietaną posolić popieprzyć dodać zioła i wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Małgorzata106 08.07.2011 20:02
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat