Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z tuńczykiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 500 gram
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
cebula 1 sztuka
sól do smaku
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z tuńczykiem

Ser rozgniatamy dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i odsączonego z zalewy tuńczyka. Wszystko ze sobą dokładnie mieszamy, aż składniki ładnie ze sobą się połączą. W przypadku gdyby pasta była zbyt "sucha" można dodać mleka bądź śmietany. Doprawiamy solą i posypujemy koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 03.02.2015 08:58
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak