Pasta twarogowa z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    500 gram
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • cebula

    1 sztuka
  • sól do smaku

  • koperek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser rozgniatamy dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i odsączonego z zalewy tuńczyka. Wszystko ze sobą dokładnie mieszamy, aż składniki ładnie ze sobą się połączą. W przypadku gdyby pasta była zbyt "sucha" można dodać mleka bądź śmietany. Doprawiamy solą i posypujemy koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 03.02.2015 08:58
pyszna pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat