Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z makrelą

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
ser biały 200 gram
cebula 1 mała szt
szczypiorek 1 pęczek
jogurt naturalny 2 łyżki
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z makrelą

Makrelę wędzoną dokładnie obrać z ości. Cebulę pokroić w kostkę. Wrzucić rybę oraz cebulę do rozdrabniacza i rozdrabniać do uzyskania gładniej masy. Przełożyć do miski. Dodać posiekany biały ser i rozgnieść go widelcem. Dodać jogurt naturalny, wymieszać. Przyprawić pastę do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 19.12.2016 08:12
pyszna pasta
Marta Ryżek-Kalkowska 24.10.2016 09:45
pięknie wygląda na zdjęciu
Diana Rusiłowicz 24.09.2016 01:02
Pycha......!
Ela15 05.09.2016 11:56
bardzo lubię taką pastę
sezamek 01.09.2016 00:36
lubię taką pastę
Bernadeta1 31.08.2016 18:55
lubię takie pasty, smaczne
Agnieszka-87-25 31.08.2016 16:08
smaczna jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak