pasta twarogowa z jajkiem

pasta twarogowa z jajkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • jajko

    1 sztuka
  • oliwa

    10 ml
  • sól

    1 szczypta
  • chleb

    3 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajko umyć ugotować na twardo obrać i posiekać twaróg rozetrzeć oliwą dodać posiekaną jajko i sól dokładnie wymieszać posmarować chleb

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat