Pasta Twarogowa z cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • śmietana

    20 ml
  • sól

    1 szczypta
  • chleb

    3 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

twaróg rozrobić ze śmietaną cebulę opłukać drobno pokroić do twarogu posolić i wymieszać posmarować na kanapki

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat