Pasta twarogowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sól

  • pieprz

  • papryka czerwona

    1/2 szt.
  • śmietana

    3 łyżki
  • twaróg

    250 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Twaróg zmiksować ze śmietaną i przyprawami za pomocą blendera.
2. Paprykę pokroić w kostkę. Dodać do twarożku (1).
3. Świetny dodatek do kanapek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewaa 26.10.2011 22:32
uwielbiam...:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat