Pasta serowo-tuńczykowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    1 kostka
  • tuńczyk

    2 puszki
  • ogórki kiszone

    2 sztuki
  • majonez

    1 łyzka
  • sól

  • pieprz

  • śmietana

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser wyrobić razem z tuńczykiem (w razie potrzeby odlać nadmiar wody) i pokrojonym w bardzo drobną kostkę ogórkiem, doprawić majonezem i solą. Dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat