Pasta serowa ze śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser brie

    20 dag
  • ser rokfor

    6 dag
  • masło

    3 lyżki
  • śmietana tłusta

    1\\4 szkl
  • pieprz

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oba rodzaje serów oraz masło dokładnie zmiksować po czym dodać śmietanę oraz pieprz.
Ponownie zmiksować na jednolitą masę.
Przełożyć do miseczki i dekorować natką pietruszki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Joanna108 30.11.2010 08:56
Uwielbiam takie. Też robię kilka podobnych.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat