Pasta rybno-serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety śledziowe

    w oleju 1 puszka
  • ser biały

    1 kostka
  • cebula

    1 szt
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę osączyć z oleju i przełożyć do miski, dodać ser i drobno posiekaną cebulę. Doprawić i dokładnie wymieszać. Pyszna ze świeżym pieczywem. Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat