Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z twarożkiem i migdałami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela 1 puszka w pomidorach
serek wiejski 200 g
płatki migdałowe 1 łyżka
szczypiorek
sól i pieprz do smaku

Porada

Pastę można zblendować jeżeli wolimy by była gładka.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z twarożkiem i migdałami

Kroki postępowania

1
Serek wiejski wraz z śmietaną przekładamy do miseczki. Puszkę rybna otwieramy i dodajemy makrele wraz z sosem pomidorowym.
Krok 1 - Pasta rybna z twarożkiem i migdałami  foto
2
Następnie dodajemy posiekany szczypiorek oraz płatki migdałowe.
Krok 2 - Pasta rybna z twarożkiem i migdałami  foto
3
Wszystko mieszamy rozgniatając widelcem do połączenia składników.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 3 - Pasta rybna z twarożkiem i migdałami  foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 25.06.2015 13:13
bardzo smaczna
Wafelek2601 12.06.2015 20:29
Ciekawy przepis
Renata9 12.06.2015 20:01
Smaczna pasta
Konczi 12.06.2015 16:56
Bardzo lubię takie pastunie rybne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak