Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z dodatkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 60 dag
marchewka ugotowana 3 sztuki
ogórki kiszone 6 sztuk
jabłko kwaśne 2 sztuki
Musztarda delikatesowa Prymat 2 łyżeczki
ketchup pikantny 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z dodatkami

Z makreli wędzonej pozbywamy się ości. Jajka gotujemy na twardo, około 10 minut i następnie obieramy, a potem kroimy w kostkę. Marchewkę obieramy i gotujemy na miękko. Następnie należy zetrzeć n a tarce jarzynówce. Jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, dodajemy odrobinę musztardy i ketchupu.Doprawiamy pieprzem czarnym mielonym. Dokładnie mieszamy.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 27.05.2013 09:16
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak