Pasta rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    2
  • jajk

    3
  • cebula

    1
  • ogórki konserwowe

    2
  • majonez

  • pieprz i sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obieramy makrelę ze skóry i oddzielamy mięso od ości. Jajka gotujemy
Rozdrabniamy makrelę widelcem. Kroimy drobno jajka, ogórki oraz cebulę i dodajemy do makreli. Całość solimy i dodajemy pieprzu
Następnie dodajemy trochę majonezu, całość mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat