pasta pieczarkowa z serem brie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek brie

    3 szt
  • pieczarki

    10 dkg
  • cebula

    1 szt
  • śmietana

    5 łyżek
  • sól do smaku

  • olej sojowy

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy i siekamy,obsmażamy z posiekaną cebulą,dodajemy sól i pieprz a następnie odstawiamy aby wystygło.Ser rozcieramy i mieszamy z pieczarkami i śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 16.04.2012 07:52
pycha
iza15 23.10.2011 18:00
pycha
1j1o1l1a1 08.04.2011 22:45
aż poczułam chęć zjeść coś takiego:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat