pasta ostra górska

pasta ostra górska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • margaryna

    3 łyżki
  • bryndza

    200 g
  • koncentrat pomidorowy

    trcohę
  • sól

    do smaku
  • cukier

    szczypta
  • liść sałaty

    trochę
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta ostra górska

Ser twarogowy rozetrzeć z margaryną, dodać bryndzę, koncentrat pomidorowy oraz przyprawy i dobrze wyrobić. Następnie formować zgrabne kule, układać je na półmisku, najlepiej na listkach sałaty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Justyna Jussstiii 23.11.2011 10:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat