EWI

Pasta na kanapki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki konserwowe

    3
  • papryka konserwowa

    3 połówki
  • pietruszka zielona

    pęczek
  • musztarda

    2 łyżeczki
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
  • pasztet

    30 dkg
  • jaja na twardo

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki i papryki kroimy w drobna kosteczkę. Ugotowane na twardo jajka również. Pietruszkę siekamy drobno. Wszystkie składniki łączymy i dokładnie mieszamy.
Przygotowaną pasta smarujemy chleb.
Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Halina14 22.04.2013 21:09
pyszna pasta na chlebek
wlicka 21.03.2013 23:05
mniam mniam;)
sara1 20.10.2012 09:26
APETYCZNA
Marta1986 05.09.2012 15:22
Smaczne
mewilla 20.07.2012 18:14
super
fictor123 09.07.2012 09:22
super
Rafał10 03.07.2012 09:10
takiej pasty jeszcze nie robiłam, będę musiała wypróbować :)
Andysz 22.06.2012 09:56
super
Betka 21.06.2012 16:49
pychotka;))
Katarzyna54 20.06.2012 08:26
fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat