Pasta makrelowo-pomidorowa.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela

    1
  • bardzo dojrzały pomidor

    1
  • siekany szczypiorek

  • majonezu

    1-2 łyżki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę obrać z ości, pomidora sparzyć i obrać ze skórki. Podusić rybę z pomidorem i szczypiorkiem. Przyprawić i dodać majonez.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łukasz15 24.06.2012 09:37
pyszna
Dorota59 22.10.2011 15:35
pyszności -bardzo lubię
Mirka-Ludomila 22.09.2011 09:00
bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat