Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta łososiowo - serowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 20 dag
łosoś wędzony plastry 20 dag
kwaśna śmietana 2 łyżki
majonez 1 łyżka
peczek swieżego koperku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta łososiowo - serowa

Wykonanie:
Twaróg wymieszać ze śmietaną, z pokrojonym wędzonym łososiem, posiekanym koperkiem. Całość dokładnie wymieszać i podawać na przykład z zrumienionymi tostami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ssylwiaa 26.10.2013 12:22
muszę wypróbować tą pastę ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak