Pasta łososiowa

Pasta łososiowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    250 g
  • ogórek

    1 szt
  • majonez tradycyjny

  • koperek

  • pieprz

  • sól

  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta łososiowa

Łososia, ogórka i jajka pokrój w drobną kostkę. Wszystkie składniki połącz, dodaj majonez, koperek i przyprawy.
Całość wymieszaj na jednolitą masę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat