Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta kanapkowa z makreli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
jajko 2 sztuki
cebula 1/2 sztuki
majonez 2 łyżeczki
koncentrat pomidorowy 1 łyżęczka
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: pasta kanapkowa z makreli

Makrelę należy obrać ze skóry i ości, mięso zemleć w maszynce lub zmieszać widelcem. DO mięsa musimy dodać pokrojoną w koste cebulę i ugotowane na twardo posiekane jajka. Doprawiamy majonezem i koncentratem, solą i pieprzem. Wszystko zmieszać dokładnie i jeść. :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 16.09.2014 16:40
fajny przepis
Motorek 27.06.2014 08:21
lubię takie pasty do chlebka
pestka 21.06.2014 19:05
świetne śniadanie
pajbek 21.06.2014 17:35
Bardzo lubię :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak