Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa trzy rybki

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
filet z mintaja 1 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
koperek pół pęczka
makrela wędzona pół szt
serek topiony 50 g
majonez 1 szkl
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa trzy rybki

Filet z mintaja myjemy i kilka minut dusimy na parze. Makrelę wędzoną obieramy z ości mieszamy razem z odlanym z zalewy tuńczykiem, przekładamy schłodzony mintaj i ryby drobno siekam w blenderze.
Jajka należy ugotować na twardo po czym obrane miksujemy z rybami, serkiem topionym, na koniec do pasty wsypujemy posiekany koperek doprawiamy solą, pieprzem i mieszamy razem z majonezem. Schłodzona pastę podajemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak