Pasta jajeczno-śledziowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie w oleju

    1 puszka
  • cebula

    1 szt
  • majonez

  • sól

  • jaja na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka kroimy drobno, cebulę w kostkę, śledzie rozdrabniamy widelcem, przyprawiamy solą, pieprzem i łączymy z majonezem.Dokładnie mieszamy, podajemy z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (28)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wafelek2601 24.01.2014 12:39
Bardzo lubię taką pastę do pieczywa
olkaaa 17.01.2014 07:46
muszę spróbować
ONY_za_kare 21.10.2013 10:32
bardzo fajna pasta
IwonaKa 31.07.2013 13:33
smaczna pasta do chlebka
jeta72 10.07.2013 11:31
smaczna :-)
Papryczka 06.07.2013 11:09
pyszne śniadanko
Katarzyna59 08.05.2013 11:32
bardzo smaczne
miki47 31.01.2013 21:35
robię podobną
hahanka 27.11.2012 18:36
ze śledziem takiej pasty jeszcze nie jadłam
mariel78 24.11.2012 21:47
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat