Pasta jajeczno-łososiowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3 szt
  • łosoś wędzony plastry

    60-70 gram
  • majonez

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, przestudzić i obrać. Następnie łososia i jajka zmielić w maszynce lub wrzucić do rozdrabniacza. Dodać majonez, przyprawić do smaku solą i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
AZgotuj 18.02.2014 10:57
uwielbiam pasty do chleba:)
Kuchenka 17.02.2014 13:49
pyszności :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat