pasta jajeczno-chrzanowa do kanapek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ocet

    1 łyżeczka
  • sól do smaku

  • chrzan tarty

    1 łyżka
  • jajko ugotowane na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotowane na twardo mielimy, do jajek dodajemy chrzan , ocet, mieszamy dokładnie przyprawiając do smaku solą. Pastę podajemy do kanapek , idealnie pasuje w połączeniu z szynką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Katarzyna59 07.07.2013 18:26
smaczniutka pasta
Zosia1 25.04.2013 14:30
smaczne uzupełnienie tradycyjnych kanapek
Ewelina38 12.04.2013 18:14
będzie pysznie... :P)
Ada-Gaba 14.03.2013 11:32
coś pysznego
Ela15 08.03.2013 09:44
pyszna ta pasta
wiola333 29.07.2012 18:37
mniam
Magdalena80 24.11.2011 22:45
ten chrzan to taki odważny krok .... :)
Sylwia56 07.06.2011 23:18
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat