Pasta jajeczno-cebulowa

Pasta jajeczno-cebulowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtko jajek

    4 sztuki
  • masło

    1 łyżka
  • śmietana

    1 łyżka
  • cebula

    2 średnie
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta jajeczno-cebulowa

Jaja gotujemy na twardo i \"wydobywamy\" żółtka. Ucieramy je z masłem, drobno posiekaną cebulka i pozostałymi składnikami. Całość dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat