Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-szpinakowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 szt
szpinak 5 dkg
majonez 2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-szpinakowa

Jajka gotujemy na twardo. Chłodzimy i obieramy

Obrane jajka mielimy przez maszynkę razem z umytym szpinakiem

Dodajemy majonez i doprawiamy kucharkiem i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak