Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Szczypiorek cienki 1 pęczek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Jajka ugotować na twardo- wystudzić,obrać i pokroić w drobną kostkę
(można także jajka zetrzeć na tarce jarzynowej)


Szczypiorek dokładnie umyć i drobno pokroić.
Szczypior dodać do jajek,posolić lekko i posypać pieprzem.
Dodać majonez i dokładnie wymieszać.
Można podawać odrazu


SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

meg1984 09.03.2013 23:24
robię podobną, jest świetna:)
kasiek 15.01.2013 21:16
pycha śniadanko
adelajda 15.01.2013 19:32
robię podobną
gosia56 15.01.2013 19:20
super
mufinka79 15.01.2013 19:06
smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak