pasta jajeczna z szynką

pasta jajeczna z szynką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    15 dkg
  • papryka konserwowa

    6 szt
  • zielenina

  • majonez

    garść
  • sól

  • pieprz

  • cebula

    1 szt
  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

szynkę jajka ścieramy na tarce dodajemy cebule i paprykę pokrojoną drobno mieszamy z zieleniną i doprawiamy do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ElizaT

07.11.2012 10:30
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat