pasta jajeczna z selerem i rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5 szt
  • seler naciowy

    1 szt
  • rzodkiewki

    5 szt
  • cebula

    1 szt
  • ogórek kiszony

    3 szt
  • jogurt naturalny

    3 szt
  • majonez

    2 szt
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania


Jajka gotuję, studzę i drobno kroje w kostkę a następnie jeszcze za pomocą widelca ugniatam
Wszytskie warzywa kroję w kostkę
Wszystko łączę ze sobą
Dodaję joigurt i majonez oraz przyprawy

Mieszam dokładnie i wkładam do lodówki na minimum 30 minut

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat