Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna z selerem i rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
seler naciowy 1 szt
rzodkiewki 5 szt
cebula 1 szt
ogórek kiszony 3 szt
jogurt naturalny 3 szt
majonez 2 szt
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna z selerem i rzodkiewką


Jajka gotuję, studzę i drobno kroje w kostkę a następnie jeszcze za pomocą widelca ugniatam
Wszytskie warzywa kroję w kostkę
Wszystko łączę ze sobą
Dodaję joigurt i majonez oraz przyprawy

Mieszam dokładnie i wkładam do lodówki na minimum 30 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak