Składniki:
jajek ugotowanych na twardo | 6 |
pęczka rzodkiewki | 1/2 |
pęczka szczypiorku | 1/2 |
kiełków lucerny | 2 łyżki |
kiełków czerwonej kapusty | 2 łyżki |
majonezu | 2 łyżki |
sól himalajska do smaku | |
twaróg | 150 (półtłusty) |
jajek ugotowanych na twardo | 6 |
pęczka rzodkiewki | 1/2 |
pęczka szczypiorku | 1/2 |
kiełków lucerny | 2 łyżki |
kiełków czerwonej kapusty | 2 łyżki |
majonezu | 2 łyżki |
sól himalajska do smaku | |
twaróg | 150 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: